Intră în cont
Conectare Client nou?
Recuperare parolă

Informaţii

Cine suntem?

Un nou brand de accesorii vestimentare autohton, "TiEbar" a fost lansat in 2017 la Craiova. Logo-ul nostru îți va ramâne întipărit in minte iar colecția noastră este una mixtă, menită sa accesorizeze atât domnii cât și doamnele. Calitatea premium și design-ul unic al produselor noastre o să vă ofere un plus de eleganța si stil, indiferent de evenimentul la care participați. Societatea SC TIEBAR 2017 SRL având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 38068917, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J16/2264/2017, cu sediul în Craiova, Str. Dr. Victor Gomoiu.

Cum poți comanda?

Prin comandă on-line sau telefonic la numărul de telefon - 0761 630 599.

Care este prețul?

Prețul final plătit de către Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.tiebar.ro sunt exprimate în Lei și conțin T.V.A.

Cum poți achita produsele achiziționate?

La livrare direct agentului firmei de curierat.

Cum se efectuează livrarea?

Livrarea se efectuează prin firma de curierat Fan Courier. Pentru localitâțile aflate în aria de acoperire a rețelei taxa pe colet este de aproximativ 15 lei sau gratuit prin Poșta Română. In cazul în care vă aflați în afara ariei tariful va fi diferit, in funcție de numărul de kilometri suplimentari. Vă rugăm sa ne contactați în cazul unor eventuale întârzieri. Vă informăm că din cauza condițiilor meteo nefavorbaile se pot produce întârzieri pentru livrarea coletelor. Orice comandă ce depășește 200 Lei beneficiază de transport gratuit.

Cum poți returna?

Produsele se pot returna în termen de 10 zile lucratoare, urmând să primiți contravaloarea prin mandat poștal.

Franciza TiEbar

TiEbar iți oferă posibilitatea de a deveni partener punându-ți la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe propriul tău business. Contactază-ne telefonic la numărul 0761 630 599 și începe propria ta afacere!!